За SkyWay

Комплекс „Скай Уей” е разположен в един от най-зелените квартали на София - Си­меоново, на броени мину­ти от центъра на столицата, но същевременно далеч от шума и напрегнатия пулс на градския живот. Меките тонове, изчис­теният дизайн, стилният интериор и перфектното обслужва­не вече са се превърнали във визитна картичка на комплекса.

Комплекс „Скай Уей” е идеално място и за международни и местни кон­ференции, срещи, специални събития, тийм билдинг и тре­нинг обучения. Трите  напълно оборудвани конферентни  зали с общ капацитет до 250 души предлагат чудесни условия за големи фир­мени или семейни мероприятия, балове и гала ве­чери, тематични мероприятия, сватбени тържества и други. Високоскоростната безжична интернет връзка в целия комплекс допълнително допринася за високото качество на предлаганите услуги.

Приятни изненади и кулинарни изкушения очакват гости­те и в ресторант “My Choice”, от който се открива прекрасна гледка към столицата. Забележителна е листата с вина, която би удо­влетворила и най-изтънчения вкус. За любителите на тради­ционните ястия работи и барбекю градина. Градината и декоративният басейн са една приятна и прохладна алтернатива за изискани вечерни събития на фона на потъналата в светлини нощна София.